dijous, 25 de febrer del 2010

TRAVESSA DELS OSCAR

Per Carlos Aparicio



Ha arribat el moment que l’equip de Ficcionari demostre si l’èxit aconseguit amb la travessa dels Goya -no és sobrer recordar que vam fer ple d’encerts- va ser el fruit d’un olfacte privilegiat o una qüestió de pura xamba...

Cal recordar que estos són els que pensem que guanyaran, no els que ens agradaria que guanyaren... (Tarantino estaria més present en este cas).

Pel·lícula: AVATAR

Director: JAMES CAMERON

Actor protagonista: JEFF BRIDGES

Actriu protagonista: GABOUREY SIDIBE

Actor de repartiment: CHRISTOPHER WALTZ

Actriu de repartiment: MO’NIQUE

Pel·lícula de parla no anglesa: LA CINTA BLANCA

Pel·lícula d’animació: UP


La cerimònia tindrà lloc el proper 7 de març i serà presentada per Steve Martin i Alec Baldwin.


Quins són els vostres favorits? Penseu que En tierra hostil serà finalment la triomfadora? Teniu cap esperança que triomfe Penélope Cruz?

És el moment de fer travesses

9 comentaris:

  1. James Cameron ha invertit massa siners com per no guanyar un bon grapat d'Óscars. "En terra hostil" no l'he vista encara, així que no puc guanyar. Respecte a la de Michael Haneke sembla que la crítica li està preparant el camí per ser la vencedora (de parla no anglesa), certament s'ho mereix.
    Per cert: enhorabona pel programa.

    ResponElimina
  2. Altra coseta, a l'enquesta que teniu "QUIN MÚSIC FA MILLOR D'ACTOR?" crec que caldria afegir a Frank Sinatra. No?

    ResponElimina
  3. Hola Jordi,

    moltes gràcies per les teues opinions.

    Nosaltres també pensem que els Oscar d'enguany acabaran recompensant els mèrits empresarials i "industrials" de James Cameron ja que, al capdavall, allò que ha aconseguit és recuperar una gran quantitat d'espectadors que feia temps que no anaven a les sales. Difícilment l'Acadèmia no premiarà un fenomen d'este tipus.

    'En tierra hostil' és millor pel·lícula que 'Avatar' però també ens ha semblat prou sobrevalorada...

    'La cinta blanca' té totes les paperetes, però molta atenció a 'El secreto de sus ojos' que podria donar la gran sorpresa...

    Una salutació!

    ResponElimina
  4. Per cert,

    sentim no haver posat en l'enquesta a 'El hombre del brazo de oro'... Al final ja saps que totes les enquestes resulten discriminatòries, i pot ser esta siga una de les absències més injustes!

    Algú també ha tirat a faltar a Deborah Harry... però és que són tants!

    Només podem recomanar-te que votes 'Altres'de moment i que estigues atents a futures enquestes ('Els crooners que millor ho fan coma actors'??)

    Gràcies!

    ResponElimina
  5. Disculpeu la meua ignorància, sóc bastant neòfit en aquest món. Crooners?

    ResponElimina
  6. Buenos dias, ayer ví vuestro programa, primero felicitaros porque haceis algo diferente,es muy dinámico, para nada aburrido. Supongo que ganaran los que dices pero ...... voy a poner los que yo pienso, mejor peli Up in the air,mejor directora En tierra Hostil,mejor actor George Clooney,mejor actriz la niña de An education,mejor actor reparto coincido contigo CHRISTOPHER WALTZ,mejor actriz de reparto Pe-nelope,mejor pelicula extranjera El secreto de sus ojos(con dinerito español),mejor pelicula de animación Up(magnífica). Un saludo.

    ResponElimina
  7. "La denominación crooner se aplica a ciertos cantantes masculinos que interpretan un tipo concreto de baladas. Esta palabra es de origen estadounidense y en inglés tiene connotaciones semejantes a trovador. Un crooner suele poseer una voz grave y normalmente se hace acompañar por una orquesta o una Big Band"... Wikipedia dixit!!

    Per a entendre-nos: els cantants de l'estil Frank Sinatra, Dean Martin, Bobby Darin, Paul Anka... o el més recent Michael Bublé!

    ;-)

    ResponElimina
  8. Muchas gracias por tus palabras, Froilo. Nos esforzamos mucho para ser dinámicos, así que nos encanta que nos lo recordéis... ;-)

    El lunes veremos quién ha acertado más en la quiniela, ok? Lo que está claro es que tú has arriesgado mucho más!!

    Un saludo!

    ResponElimina
  9. muy bueno el último programa, el de green zone, me encantan vuestros montajes y las músicas que metéis, son la leche. por cierto, que patinasteis (sólo) un poco en vuestra quiniela de los oscar, aunque ¡¡¡quién se iba a imaginar que el mismísimo cameron se quedaría con un palmo de narices!!! de todas formas, enhorabuena por vuestro trabajo, hacéis un gran programa de cine!!!
    andrés

    ResponElimina